Välkommen till KIA i Danderyd, Norrtälje & Malmö

Kia cee'd sw – Säker & rymlig kombi

Halvkombi med snygg design, överlägsen komfort och innovativ teknik.

Från 172 800 kr

BOKA

PROVKÖRNING

DANDERYD

NORRTÄLJE

M A L M Ö

MÖT NYA KIA CEE’D SPORTSWAGON

Nya cee’d Sportswagon  I GT Line-utförande med 17”-fälgar, exteriört sportpaket och dubbla avgasutblås är en av våra färgstarkaste bilar någonsin. Lägg därtill en tystare kupé, en effektivare motor och en helt ny sjustegad DCT-växellåda och du inser att skönheten också kommer inifrån.

Nya Kia cee’d Sportswagon GT Line är utrustad med nästa generations navigationssystem med smarta tjänster som väderprognoser och trafikuppdateringar. Den ljuddämpade kupén, sportpaketet och den förfinade motorn säkerställer dessutom att nya Kia cee’d Sportswagon GT Line erbjuder körglädjen och känslan som matchar utseendet.

KOMFORT & KVALITET – RITAD I EUROPA, FÖR EUROPA

DESIGN – SJÄLVKLAR OCH PRAKTISK

INTERIÖR

EXTERIÖR

Nya Kia cee'd kombinerar sitt sportiga utseende med hög komfort för alla passagerare. Här hittar du den senaste tekniken, effektivare motorer och

ännu tystare kupé.

Kilformad profil, mäktig skulderlinje och muskulös motorhuv. Med låg profil, korta överhäng och lång hjulbas, så har du den typ av design som normal återfinns på en sport coupé.

MOTOR & VÄXELLÅDA – FÖRFINAD PRESTANDA

SÄKERHET – DIN SÄKERHET, VÅRT FOKUS

TEKNIK– FUNKTIONER I FOKUS

 

VERSION GT LINE– DÄR ÖNSKAN MÖTER ADRENALIN

Med atletisk design och unik GT-fjädring är bilen redo att möta en aktuv körstil, bilen är utrustad med en 1.6 liters dieselmotor med 136 hk.

Denna version präglas av en rad utmärkande detaljer, bl a sportiga stötfångare, dubbla kromade utblås, bakre LED-ljus, instegslister och

17" aluminiumfälgar.

Med bl a grå kontrast-sömmar på ratten, växelspaken och klädseln, bevisar cee'd GT Line sitt öga för styling.

 

FÄRGER OCH FÄLGAR

FÄRGER

FÄLGAR

BRÄNSLEFÖRBRUKNING OCH CO2 VÄRDEN

LUGN OCH RO MED 7 ÅRS NYBILSGARANTI

Hur kommer det sig att vi kan erbjuda våra kunder sju års nybilsgaranti när många av våra konkurrenter bara har två? Det är naturligtvis ingen slump, utan en konsekvens av att vi är oerhört noggranna och övervakar varje del av tillverkningsprocessen i våra fabriker. Nybilsgarantin är inte en försäkring som du behöver betala något extra för. Den gäller från fabrik och följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde, och förmodligen en bidragande anledning till att vi är det tredje mest sålda bilmärket till privatpersoner i Sverige.

(Källa: BilSweden, Jan-Aug 2015)

ERBJUDANDE KIA CEE'D SW