Välkommen till KIA i Danderyd, Norrtälje & Malmö

Kia cee'd – Finns som miljöbil

Halvkombi med snygg design, överlägsen komfort och innovativ teknik.

Från 149 900 kr

BOKA

PROVKÖRNING

DANDERYD

NORRTÄLJE

M A L M Ö

KIA CEE'D HAR DESIGNATS

FÖR ATT GE DIG LIVSKVALITET

Kia cee'd kombinerar sitt sportiga utseende med hög komfort. Här hittar du den senaaste tekniken och ännu effektivare motorer. Bilarna har massor av attityd och innovation, samt finns i 5 dörrars halvkombi och Sportswagon kombi-utförande, samtliga med olika utrustningspaket.

 

Kia cee'd är formad för att imponera. Kilformad profil, mäktig skuldlinje och muskulös motorhuvud. Kombinera de med låg profil, korta överhäng och lång hjulbas, då har du den typ av design som normal återfinns på en sport coupé. Här får du samtidigt en rymlig och funktionell 5 dörras halvkombi, ritad av Kias prisbelönta designteam i Europa.

 

På insidan möt du av kupéns behagliga atmosfär där interiören präglas av kvalitetsmaterial och modern teknik. Mittkonsolen, USB och AUX-uttagen är gehagligt upplysta. Förarplatsen är ergonomiskt konstruerad utifrån förarens behov, där alla reglage är logiskt placerade och lätta att manövrera.

 

Det finns mycket att upptäcka, så välkommen att provköra redan idag!

KOMFORT & KVALITET – RITAD I EUROPA, FÖR EUROPA

DESIGN – FORMAD FÖR ATT IMPONERA

INTERIÖR

EXTERIÖR

Nya Kia cee'd kombinerar sitt sportiga utseende med hög komfort för alla passagerare. Här hittar du den senaste tekniken, effektivare motorer och ännu tystare kupé.

Kilformad profil, mäktig skulderlinje och muskulös motorhuv. Med låg profil, korta överhäng och lång hjulbas, så har du den typ av design som normal återfinns på en sport coupé.

MOTOR & VÄXELLÅDA – FÖRFINAD PRESTANDA

TEKNIK– FUNKTIONER I FOKUS

SÄKERHET – DIN SÄKERHET, VÅRT FOKUS

FÄRGER OCH FÄLGAR

FÄRGER

FÄLGAR

BRÄNSLEFÖRBRUKNING OCH CO2 VÄRDEN

LUGN OCH RO MED 7 ÅRS NYBILSGARANTI

Hur kommer det sig att vi kan erbjuda våra kunder sju års nybilsgaranti när många av våra konkurrenter bara har två? Det är naturligtvis ingen slump, utan en konsekvens av att vi är oerhört noggranna och övervakar varje del av tillverkningsprocessen i våra fabriker. Nybilsgarantin är inte en försäkring som du behöver betala något extra för. Den gäller från fabrik och följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde, och förmodligen en bidragande anledning till att vi är det tredje mest sålda bilmärket till privatpersoner i Sverige.

(Källa: BilSweden, Jan-Aug 2015)

ERBJUDANDE KIA CEE'D