Välkommen till KIA i Täby, Norrtälje & Malmö

KIA TJÄNSTEBIL - LÄGRE FÖRMÅNSVÄRDE

TJÄNSTEBIL FRÅN KIA, ETT SMARTARE VAL!

 

Om du vill ha en tjänstebil med snygg och prisbelönt design, mycket utrustning, hög komfort och Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, ja då ska du ta en närmare titt på Kia Easy Business. Här får du otroligt mycket för pengarna, oavsett vilken modell du väljer. Samtidigt ger vi dig ett lågt och bra förmånsvärde, hög servicenivå och trygghet. Detta innebär att du får en fantastisk bil, samtidigt som du har pengar över till annat. Ja, i vårt breda modellprogram hittar du garanterat en tjänstebil som passar dig och ditt företags behov. Kort sagt: Väljer du en Kia som tjänstebil, gör du ett smart val.

 

Smart

Det ska inte vara dyrt att ha en tjänstebil från Kia. En prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren gör inte det saken sämre. Därför satsar vi på att ha en låg total ägandekostnad (TCO,Total Cost of Ownership). Vi erbjuder mer utrustning och teknik, till ett bättre pris än vad många av våra konkurrenter gör. Du får du garanterat valuta för pengarna. Det tycker vi är smart.

 

Tryggt

På Kia tummar vi aldrig på kvalitet eller prestanda, och vi tar vårt ansvar från fabrik hela vägen till våra serviceverkstäder. Det gör att du alltid får väldigt generösa garantier om du väljer en Kia som tjänstebil. Med hela 7-års nybilsgaranti, får du, ditt företag eller din arbetsgivare ett riktigt tryggt och bekymmersfritt bilägande.

 

Varför Kia?

Är du fortfarande inte övertygad? Då kan du hitta fler argument och övertygande fakta här.ORDBOK - EN SAMLING TJÄNSTEBILSBEGREPP

 

Här är en kort översikt som rätar ut frågetecknen och reder ut begreppen för dig som går i tjänstebilstankar.

 

Tjänstebil

Tjänstebil (kallas även leasingbil) används i tjänsten och får dessutom köras privat. Den leasas av företaget som betalar en viss summa i månaden och som anställd betalar man bara förmånsskatt på bilens förmånsvärde.

 

Firmabil

En firmabil (kallas även företagsbil) köps eller leasas av företaget och får användas inom företagets verksamhet.

 

Första förhöjd hyra

Förhöjd avgift, som oftast är den första avgiften, kan benämnas som en första amortering av återstående skuldbelopp.

 

Förmånsvärde

Oftast har tjänstebilsföraren möjligheten att nyttja bilen för privata ändamål, då anses det som en förmån som ska beskattas och kallas på fackspråk för en skattepliktig förmån. Värdet av förmånen (förmånsvärdet) baseras på schablonbelopp och ska motsvara besparingen förmånstagaren gör jämfört med att äga bilen själv. Du kan beräkna förmånsvärdet på skatteverkets hemsida.

 

Restvärde

Restvärdet är det värde på bilen som återförsäljaren bestämmer tillsammans med leasingtagaren.

 

Operationell leasing

Leasingbolaget äger bilen och hyr ut den under en överenskommen tid.

 

Finansiell leasing

Finansiell leasing är den vanligaste modellen för billeasing i Sverige. Finansiell leasing betyder att ett företag finansierar bilen via ett bank eller finansbolag.