Välkommen till KIA i Täby, Norrtälje & Malmö

JOBBA HOS KC Motors

Till KC Motors nya anläggning i Danderyd söker vi

Två Fordonsmekaniker!

 

 

KC Motors är exklusiv återförsäljare av KIA i Stockholm och Malmö. Vi erbjuder försäljning och service genom tre anläggningar med ca 45 medarbetare. Kia är ett av Sveriges snabbast växande bilmärken och var i september 2017 det tredje största varumärket i nyregistreringar.

KC Motors är en del av Miklagruppen, som representerar några av världens mest högpresenterande varumärken i form av Kia, BMW, MINI och Porsche. Miklagruppen har en omsättning på ca 6 Mdkr med ca 700 st medarbetare. Vårt syfte är att skapa unika kundupplevelser genom att vara överraskande annorlunda och märkbart bättre.

 Vi söker fler medarbetare som tycker det är lika roligt som vi att ge kunder en unik bilupplevelse. Medarbetare som trivs i en social och prestigelös miljö där driv och engagemang ger mycket tillbaka. Och det är här du kommer in i bilden. Är du intresserad av att ta nästa steg i karriären och växa med oss?

 

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter

KC Motors växer och söker nu ytterligare två Fordonsmekaniker som vill vara med på vår fantastiska resa. I takt med att vi växer kommer vi efter årsskiftet att flytta in i nya och fräscha lokaler i Danderyd. Beroende på när tjänsten tillsätts kommer du eventuellt få börja på vår nuvarande anläggning i Täby innan det är dags för flytt. I rollen som Fordonsmekaniker kommer du ingå i ett team med duktiga tekniker och mekaniker med lång erfarenhet och omfattande utbildning. Centralt för rollen är att ansvara för att kundernas krav och förväntningar infrias genom att utföra servicearbete av hög kvalitet. Arbetet innefattar bl.a. att:

• utföra service och reparationer,

• elektronik och felsökning,

• samt förebyggande underhåll på Kia personbilar.

 

Kvalifikationer

För tjänsten som Fordonsmekaniker ser vi att du har ett till tre års dokumenterad arbetslivserfarenhet som mekaniker/tekniker, samt en fordonsteknisk utbildning. Vidare har du också erfarenhet av arbete med komplex felsökning, god datavana samt B-körkort. Du bör behärska svenska väl för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Har du AC-behörighet samt tidigare erfarenhet av att ha arbetat med Kia-bilar är det meriterande.

 

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas på de personliga egenskaperna. För oss är det viktigt att du delar vår känsla för kundservice genom ett professionellt bemötande, och du har förstås ett brinnande intresse för fordon och mekanik. Rollen som Fordonsmekaniker innebär mycket arbete under eget ansvar, vi ser därför att du trivs med att arbeta självständigt och att du på egen hand kan söka information och hitta lösningar. Som person är du lösningsorienterad samtidigt som du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är noggrann i ditt arbete och eftersträvar alltid att uppnå kvalitet i det du levererar. Eftersom vi arbetar i team krävs det också att du är lyhörd, har en positiv inställning och en god samarbetsförmåga. Du förstår vikten av goda relationer med såväl medarbetare som kunder samt har både vilja och intresse för att hjälpa andra.

 

Vi kan erbjuda dig

Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi erbjuder;

• En trevlig och utvecklande arbetsmiljö i en mycket stark och expansiv koncern med spännande produkter.

• Kunniga och engagerade kollegor som stöttar varandra i arbetsuppgifterna.

• Kontinuerlig och kvalificerad utbildning och utveckling i rollen och inom organisationen.

 

Ansökan

Vi ser fram emot att tillsätta tjänsterna omgående, intervjuer kommer därför hållas löpande.

 

Ansök redan idag eftersom urvalet sker löpande, dock senast den 16 december 2017. Maila din ansökan till morten.westby@kcmotors.se tillsammans med CV. Om du inte har ditt CV tillgängligt går det också bra att maila oss en intresseanmälan. Ange ”Fordonsmekaniker, Danderyd” i mailtiteln.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Morten Westby på tel. 08-409 311 01.

 

Välkommen med din ansökan!