Välkommen till KIA i Täby, Norrtälje & Malmö

JOBBA HOS KC Motors

Platschef till KC Motors i Stockholm

 

 

KC Motors är exklusiv återförsäljare av KIA i Stockholm och Malmö. Vi erbjuder försäljning och service genom tre anläggningar med ca 45 medarbetare. Kia är ett av Sveriges snabbast växande bilmärken och var i september 2017 det tredje största varumärket i nyregistreringar.

KC Motors är en del av Miklagruppen som ägs av Hedin Bil och representerar några av världens mest högpresenterande varumärken, såsom Kia, BMW, MINI och Porsche. Miklagruppen har en omsättning på ca 6 Mdkr med ca 700 st. medarbetare. Vårt syfte är att skapa unika kundupplevelser genom att vara överraskande annorlunda och märkbart bättre.

 Dina arbetsuppgifter

Vi står inför en intressant tid på KC Motors i Stockholm där vi genomgår en spännande förändring som innefattar både flytt till fina nyrenoverade lokaler i Danderyd samt införandet av en ny ledarroll. Platsansvaret har tidigare fyllts av vår VD men i och med att vi växer och satsar framåt så kommer vi nu att tillsätta en egen Platschef på anläggningen i Stockholm.

På anläggningen, som kommer sysselsätta 13 medarbetare, kommer du som Platschef ha det yttersta ansvaret, vilket innefattar ansvar för hela bilaffären; försäljning och servicemarknad. Med din insats kommer vi att fortsätta växa och utvecklas i takt med det starka varumärke vi representerar samt säkerställa en bilaffär som innefattar både hög produktivitet och lönsamhet samt glada medarbetare och glada, återkommande kunder.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

• Budget- och resultatansvar för din anläggning.

• Direkt personalansvar för inledningsvis en Servicechef och fyra Säljare.

• Försäljningschefsansvar där du planerar, stöttar och driver anläggningens försäljning framåt.

• Både strategiskt och operativt ansvar för att säkra anläggningens tillväxt och utveckling.

• Medlem i KC Motors ledningsgrupp och nära samarbete med VD samt övriga Plats-, Försäljnings- och Servicechefer.

• Delta vid regelbundna möten gällande både försäljning och servicemarknadsaffären.

• Kontakt med generalagenten.

I rollen rapporterar du till vår VD och kommer att vara baserad på vår anläggning i Danderyd.

 

Din profil

För att lyckas i rollen som Platschef har du bakgrund från fordonsbranschen i en säljledande roll som innefattat både personal-, budget- och resultatansvar. Du har också övergripande kunskap i servicemarknadsaffären och en god förståelse för bilförsäljning gällande både B2C, B2B och begagnat. Vidare har du goda kunskaper i MS Office och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet och för oss är det viktigt att du visar på eget driv och handlingskraft. Ditt ledarskap kännetecknas av engagemang och målmedvetenhet och du har förmågan att tydligt leda samt entusiasmera genom både förändring och motgång. Vidare är du en strukturerad person som är duktig på att planera, prioritera och följa upp. Hos oss jobbar alla nära varandra oberoende av position och avdelning och därför kommer din sociala och relationsbyggande ådra att komma helt till sin rätt. Sist men inte minst delar du självklart vårt stora intresse för bilaffären.

Hos KC Motors får du arbeta med ett starkt, växande varumärke i en ung och modern verksamhet. Ditt arbete kommer direkt att påverka vårt resultat och din insats kommer både att synas och göra skillnad.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering, frågor angående tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Susanna Haglund, tel. 08 409 144 49. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan så snart som möjligt, via länken nedan.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://www.autorekrytering.se/hitta-jobb/lediga-tjanster/platschef-till-kc-motors-i-stockholm/