Välkommen till KIA i Täby, Norrtälje & Malmö

JOBBA HOS KC Motors

Till KC Motors nya anläggning i Danderyd söker vi driven Servicechef för KIA Verkstaden & Reservdelar

 

 

KC Motors är exklusiv återförsäljare av KIA i Stockholm och Malmö. Vi erbjuder försäljning och service genom tre anläggningar med ca 45 medarbetare. Kia är ett av Sveriges snabbast växande bilmärken och var i september 2017 det tredje största varumärket i nyregistreringar.

KC Motors är en del av Miklagruppen, som representerar några av världens mest högpresenterande varumärken i form av Kia, BMW, MINI och Porsche. Miklagruppen ägs av Hedin Bil koncernen.

 Brinner du för att leda och utveckla grupper, och har ett stort engagemang för att skapa arbets- och kundglädje? Är du intresserad av att ta nästa steg i karriären och växa med oss? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kunduppplevelser, att vara överraskande annorlunda och märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet, passion och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare.

 

Till vår ny KIA anläggning i Danderyd som öppnar i början på 2018 söker vi nu en Servicechef!

 

Rollen som Servicechef

Servicemarknaden på KC Motors genomgår en förändring mot nya arbetssätt och organisationsformer, bl.a. utökar vi verksamheten genom nyinrättade tjänster i form av Teamledare på verkstad och reservdelar. Som Servicechef i på KIA i Danderyd kommer har du fullt personalansvar för totalt 7 personer. (En teamledare/servicerådgivare verkstad, en teamledare reservdelar och fem mekaniker/tekniker.

 

Vidare har du det övergripande operativa ansvaret för servicemarknaden på anläggningen, innefattande avdelningarna verkstad, kundmottagning och lager.

Att säkerställa att vi har processer och arbetssätt i bruk för att nå god lönsamhet med nöjda och glada medarbetare (medansvariga) och kunder över tid, med tonvikt på optimerade arbetsflöden och kapacitetsmaximering, är avgörande faktorer hos oss och kommer att bli dina främsta områden att fokusera på. Du kommer också bidra till planering och utveckling av kundaktiviteter och förbättringsprojekt för din verksamhet.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har mod att fortsätta den förändring som påbörjats och viljan att skapa delaktighet i teamet. Ditt ledarskap är tydligt, ansvarsfullt och handlingskraftigt. Du har erfarenhet från liknande befattning från servicemarknad. Förändringsarbete har du stor erfarenhet av och också framgångsrikt genomfört.

 

Som person är du en engagerad och strukturerad ledare med förmåga att inspirera och coacha ditt team till att leverera i enlighet med vår strategi. Du förstår vikten av att vara en god förebild och drivs av att göra det möjligt för andra att växa. Du kan tydliggöra mål och är driven och uthållig i förändringsarbete.

 

Vi kan erbjuda dig

• En trevlig och utvecklande arbetsmiljö i en mycket stark och expansiv koncern, med spännande och högkvalitativa produkter

• Kunniga och engagerade kollegor som stöttar varandra i arbetsuppgifterna

• Chansen att arbeta med dynamiskt ledarskap och utveckling där du har möjligheten att sätta din prägel på vår servicemarknad

 

Ansökning och tillträde

Vi ser fram emot att tillsätta tjänsten omgående, intervjuer kommer därför hållas löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta VD Morten Westby, 0766-275544, morten.westby@kcmotors.se

 

Välkommen med din ansökan!