Välkommen till KIA i Täby, Norrtälje & Malmö

JOBBA HOS KC Motors

KC Motors söker två drivna Säljare till vår nya anläggning i Malmö!

 

 

KC Motors är exklusiv återförsäljare av KIA i Stockholm och Malmö. Vi erbjuder försäljning och service genom tre anläggningar med ca 45 medarbetare. Kia är ett av Sveriges snabbast växande bilmärken och var i september 2017 det tredje största varumärket i nyregistreringar.

KC Motors är en del av Miklagruppen, som representerar några av världens mest högpresenterande varumärken i form av Kia, BMW, MINI och Porsche. Miklagruppen har en omsättning på ca 6 Mdkr med ca 700 st medarbetare. Vårt syfte är att skapa unika kundupplevelser genom att vara överraskande annorlunda och märkbart bättre.

 

 

Vi söker fler medarbetare som tycker det är lika roligt som vi att ge kunder en unik bilupplevelse. Medarbetare som trivs i en social och prestigelös miljö där driv och engagemang ger mycket tillbaka. Är du intresserad av att ta nästa steg i karriären och växa med oss?

 

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter

Till vår nya anläggning i Malmö söker vi nu två Säljare till vårt växande Kia-team, som idag består av tre medarbetare. Brinner du för försäljning och vill jobba för ett av branschens snabbast växande varumärken kommer du trivas i den här rollen! Som Säljare hos KC Motors är du involverad i hela säljprocessen som inkluderar privat- och företagskunder, med ett försäljningsansvar för en del av vårt bilsortiment. Arbetsuppgifter innefattar;

• Bygga nya samt upprätthålla befintliga kundrelationer.

• Utarbeta finansieringslösningar, offertskrivande och avtalstecknande.

• Billeveranser samt uppföljning av dessa.

 

I tjänsten ingår viss helgtjänstgöring enligt schema.

 

Kvalifikationer

Till tjänsten som Säljare söker vi som har 5 års säljerfarenhet, du har ett gott sinne för siffror och affärer och triggas av att nå avslut. Har du dessutom erfarenhet från branschen och/eller företagsförsäljning är det meriterande. Vidare har du en treårig gymnasial utbildning, goda datakunskaper, B-körkort samt kan tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.

 

Personliga egenskaper

Som person är du sälj- och resultatinriktad och har lätt för att kommunicera och bygga relationer. Du är målinriktad med god administrativ och strukturell förmåga. Då du kommer ingå i ett engagerat team som tillsammans arbetar för att nå våra visioner och säljmål ser vi att du är en teamplayer. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. För att lyckas i rollen som Säljare krävs vidare att du har förmåga att skapa förtroende och med entusiasm leverera högsta service till dina kunder.

 

Vi kan erbjuda dig

Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi kan erbjuda dig;

• Arbete med ett av branschens snabbast växande varumärken.

• Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.

• Goda karriärmöjligheter i en utvecklande miljö av kunniga och engagerade medarbetare i en mycket stark och expansiv koncern.

 

Ansökan

Vi ser fram emot att tillsätta tjänsterna omgående, intervjuer kommer därför hållas löpande.

 

Skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 5 januari 2017. Maila din ansökan till Försäljningschef Daniel Andersson, daniel.andersson@kcmotors.se tillsammans med CV. Om du inte har ditt CV tillgängligt går det också bra att maila oss en intresseanmälan. Ange ”Säljare KC Motors, Malmö” i mailtiteln.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Daniel Andersson på tel. 040-655 81 09.

 

Välkommen med din ansökan!