Välkommen till KIA i Täby, Norrtälje & Malmö

JOBBA HOS KC Motors

KC Motors söker Fordonstekniker i Malmö!

 

 

KC Motors är exklusiv återförsäljare av KIA i Stockholm och Malmö. Vi erbjuder försäljning och service genom tre anläggningar med ca 45 st medarbetare. En av dessa är Lundqvist Bil i Norrtälje som senaste förvärv.

KC Motors är en del av Miklagruppen, som representerar några av världens mest högpresenterande varumärken, såsom Kia, BMW, MINI och Porsche. Miklagruppen har en omsättning på ca 6 Mdkr med ca 700 st medarbetare. Vårt syfte är att skapa unika kundupplevelser genom att vara märkbart bättre och överraskande annorlunda.

 

 

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter

KC Motors Malmö växer och söker nu ytterligare en Fordonstekniker. På vår nybyggda anläggning i Malmö kommer du att ingå i ett team med duktiga tekniker och mekaniker med lång erfarenhet och omfattande utbildning. I rollen som Fordonstekniker ansvarar du för att kundernas krav och förväntningar infrias genom att utföra servicearbete av hög kvalitet. Arbetet innefattar bl.a.

• utföra service och reparationer

• elektronik och felsökning

• förebyggande underhåll på Kia personbilar

 

Kvalifikationer

För tjänsten som Fordonstekniker ser vi att du har ett till tre års dokumenterad arbetslivserfarenhet som mekaniker/tekniker, samt en fordonsteknisk utbildning. Vidare har du också erfarenhet av arbete med komplex felsökning, god datavana samt B-körkort. Du bör behärska svenska väl för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Har du AC-behörighet samt tidigare erfarenhet av att ha arbetat med Kia-bilar är det meriterande.

 

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas på de personliga egenskaperna. För oss är det viktigt att du delar vår känsla för kundservice genom ett professionellt bemötande, och du har förstås ett brinnande intresse för fordon och mekanik. Rollen som Fordonsmekaniker innebär mycket arbete under eget ansvar, vi ser därför att du trivs med att arbeta självständigt och att du på egen hand kan söka information och hitta lösningar. Som person är du lösningsorienterad samtidigt som du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är noggrann i ditt arbete och eftersträvar alltid att uppnå kvalitet i det du levererar. Eftersom vi arbetar i team krävs det också att du är lyhörd, har en positiv inställning och en god samarbetsförmåga. Du förstår vikten av goda relationer med såväl medarbetare som kunder samt har både vilja och intresse för att hjälpa andra.

 

Vi kan erbjuda dig

Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi erbjuder;

 

• En trevlig och utvecklande arbetsmiljö i en mycket stark och expansiv koncern med spännande produkter.

• Kunniga och engagerade kollegor som stöttar varandra i arbetsuppgifterna.

• Kontinuerlig och kvalificerad utbildning och utveckling i rollen och inom organisationen.

 

Ansökan

Vi ser fram emot att tillsätta tjänsterna omgående, intervjuer kommer därför hållas löpande.

 

Ansök redan idag eftersom urvalet sker löpande, dock senast den 3 december 2017. Maila din ansökan till marcus.persson@kcmotors.se tillsammans med CV. Om du inte har ditt CV tillgängligt går det också bra att maila oss en intresseanmälan. Ange ”Fordonsmekaniker, Malmö” i mailtiteln.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Marcus Persson på tel. 040-655 81 01.

 

Välkommen med din ansökan!