Välkommen till KIA i Täby, Norrtälje & Malmö

JOBBA HOS KC Motors

KC Motors är exklusiv återförsäljare av KIA i Stockholmsregionen och Malmö. Vi erbjuder försäljning och service genom 3 st anläggningar med ca 45 st medarbetare.

 

En av dessa är Lundqvist Bil i Norrtälje som senaste förvärv. Kia är ett av Sveriges snabbast växande varumärken och vår ambition är att fortsätta att expandera med KC Motors.

 

KC Motors är en del av Miklagruppen som representerar några av

världens mest högpresterande varumärken, såsom Kia, BMW, MINI, och Porsche.

 

Miklagruppen har en omsättning på ca 6 Mdkr med ca 700 st medarbetare. Vårt gemensamma syfte är att skapa unika kundupplevelser genom att vara märkbart bättre och överraskande annorlunda.

KC Motors växer och flyttar till nya, större lokaler i Danderyd.

 

Nu söker vi dig som vill jobba hos oss!

 

Mekaniker

Som Fordonsmekaniker hos oss ingår du i ett team med duktiga tekniker och mekaniker som tillsammans arbetar för att kundernas krav och förväntningar infrias genom att utföra servicearbete av hög kvalitet.

 

Teamledare

Som Teamledare hos oss får du vara med att leda och motivera medarbetare för att skapa arbets- och kundglädje, och för att gemensamt nå våra uppsatta resultat- och kundservicemål.

 

Platschef

Som Platschef hos oss ansvarar du för hela bilaffären; försäljning och servicemarknad. Med din insats kommer vi att fortsätta växa och utvecklas med glada medarbetare och glada, återkommande kunder.

Lediga jobb

Vill du jobba hos oss? Här hittar du lediga jobb just nu.

 

TÄBY/DANDERYD

 

NORRTÄLJE

 

MALMÖ

 

Servicechef. Läs mer >