Välkommen till KIA i Danderyd, Norrtälje & Malmö

BETALA MED KIA-KORTET

DELA UPP DINA BILOMKOSTNADER MED KIA-KORTET

 

För att din bil ska må bra och få ett så bra andrahandsvärde som möjligt behöver den rätt service vid rätt tidpunkt. Därför erbjuder vi dig att ansöka om Kia-kortet med MasterCard funktion. Med kortet i hand får du full kontroll över dina utgifter och kan göra de inköp som behövs, när de behövs.

 

Ansök om ditt förmånliga Kia-kort genom att klick här: ladda ner ansökan (pdf 0,5 mb).

 

Bonus och upp till 4 månader ränte- och betalningsfritt på allt från tillbehör till servicebesök

Tillsammans med GE Money Bank kan vi erbjuda dig Kia-kortet, med upp till 4 månader ränte- och betalningsfria köp hos Kia återförsäljare och auktoriserade Kia-verkstäder. Det innebär att du inte behöver betala något under inköpsmånaden plus de tre efterföljande månaderna om du använder ditt Kia-kort. Du har möjlighet att utnyttja räntefriheten hur många gånger som helst, upp till din kreditgräns. Dessutom får du en årlig bonus på 2 % av det du handlar hos Kia. Din bonus framgår på den värdecheck vi skickar till dig en gång om året.

 

Alltid upp till 60 dagars räntefri kredit överallt

Med Kia-kortet betalar du ingen årsavgift. Under de räntefria månaderna utgår inte heller någon aviseringsavgift.

Uppläggningsavgiften är 0kr när du skickar in ansökan och 95 kr om du ansöker på verkstaden.

 

Kortet fungerar även på andra inköpsställen

Ditt Kia-kort är ett kreditkort som gäller på miljontals inköpsställen världen över. Butiker, restauranger, hotell och bensinstationer är bara några exempel. Du kan också ta ut pengar i uttagsautomater och göra överföringar till konto i en annan bank. Kontantuttag är inte räntefria.

 

Aktivera ditt Kia-kort

Innan du kan börja använda ditt Kia-kort måste aktivera det genom att logga in på www.gemoneybank.se eller på telefon 08-559 513 24, vardagar 9-20 och helger 9-17.

 

Banköverföring

Om du vill göra en banköverföring till ditt bankkonto ska du kontakta GE Money Bank Kundservice på 08-559 513 00.

 

Exempel upp till 4 månader ränte- & betalningsfritt vid 10.000 kr i kreditbelopp

Uppläggningsavgift 0 kr och aviavgift 0 kr. För att slutbetala inom räntefri period betalar du 3 333 kr/mån i 3 månader. Totalt belopp att betala är då 10 000 kr. Effektiv ränta är 0 % (mars 2013) förutsatt att kreditbeloppet återbetalas under räntefri period. Efter den räntefria perioden och vid kontantuttag är räntan f n 19,95 % och aviaviften 30 kr/månad. 40 kronor/uttag i uttagsautomat. Valutaväxlingsavgift 1,4 %. Lägsta belopp att betala varje månad är 1/24 av skuldsaldot inklusive räntor och avgifter, dock lägst 150 kr/mån. Kreditavtalet löper tills vidare. Kreditgivare GE Money Bank.

KC MOTORS STOCKHOLM  |  SITEMAP

VÅRA BILAR

Våra kampanjer

Picanto

Rio

Venga

Soul

ceqe´d

ceed´d GT

pro_cee´d GT

cee´d SW

Carens

Optima

Sportage

Sorento

 

TJÄNSTEBILAR

Leasing Företag

Priser

BEGAGNADE BILAR

Bilar i lager

KONTAKTA OSS

Personal

Jobba hos oss

Hitta till oss