Välkommen till KIA i Danderyd, Norrtälje & Malmö

KIA ORIGINAL SERVICE

Det är ingen slump att Kia erbjuder Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik. Tack vare toppmoderna fabriker och tillverkningsprocesser, certifierade servicetekniker och Kia unika serviceprogram Kia Originalservice ger vi dig hela sju års nybilsgaranti.

>>>>>

BOKA TID

OFFERT

SERVICE

TEKNIKER

KONTROLLERAR

BYTER UT

UPPDATERAR

ORIGINALDELAR

KLART!

När vi utför Kia Originalservice använder vi avancerade diagnosinstrument som noggrant läser av bilens kondition. Eventuella åtgärder sker snabbt och effektivt med specialverktyg framtagna för Kia-bilar.

Dessutom använder vi alltid reservdelar och smörjvätskor i original. Efter varje servicetillfälle får du en värdefull Kia Originalservice stämpel i serviceboken som bevis på genomförd service – något som även ökar bilens andrahandsvärde.

Boka din service i god tid. Då blir det enklare att hitta en tid som passar just dig. Du hittar information om hur ofta och när din bil ska servas här. Här hittar du våra serviceverkstäder.

När vi vet årsmodell, registreringsnummer och hur långt bilen gått tar serviceverkstaden fram ett tydligt serviceunderlag och kommer att ge dig korrekta prisuppgifter för just din bil.

Tillsammans med dig går vi noga igenom vad som ingår i en Kia Originalservice, och förklarar vad som krävs och vad som eventuellt kommer att åtgärdas för att din bil ska må bra till nästa service.

När du lämnar in din bil på Kia Originalservice så är den i trygga händer. Våra servicetekniker är specialistutbildade på just din bil genom Kia Akademin.

Din bils identitet kontrolleras i ett världsomspännande system gällande förbättringar och kontroll av komponenter. Detta innefattar även äldre bilar och ingår självklart kostnadsfritt vid en Kia Originalservice.

Beroende på årsmodell och miltal byter vi ut olje-, luft- och pollenfilter samt olja och bromsvätska m.m. Vi använder självklart alltid Kia originaldelar.

Kia Motors jobbar kontinuerligt med att förbättra bilarnas mjukvara.

Med våra unika uppdateringar säkerställs att din bils datasystem får de förbättringar som krävs för att din bil ska prestera optimalt.

Vi använder enbart Kia originaldelar som är speciellt anpassade och optimerade för just din bil. Detta är en av anledningarna till att vi kan ha Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik på hela sju år.

När vi är klar med servicen på din bil är du trygg i vetskapen att din bil har kvar sin återstående nybilsgaranti. Vi går igenom faktura och serviceprotokoll gemensamt och berättar vad som gjorts med bilen. Slutligen stämplar vi din servicebok.

PRISGARANTI PÅ SERVICE & REPARATION

 

Nu inför vi prisgaranti på originalservice och reparation. Detta innebär att vi matchar våra konkurrenters ordinarie pris. Våra servicetekniker är specialutbildade och har tillgång till den senast tekniken för att kunna ta hand om just din bil på bästa sätt.

 

KC Motors prisgaranti innebär att vi matchar priset om du som kund uppvisar ett likadant och billigare service- eller reparationsalternativ hos en icke märkesbunden eller märkesbunden verkstad, inom 5 mils radie. Offerten får högst vara 30 dagar gammal och ska vara specificerad gällande arbetsmoment och material. Prisgarantin gäller service och reparation (ej plåt-, glasarbeten eller däck).

 

OBS! Offerten måste medtagas innan arbetet påbörjats.

 

KC Motors prisgaranti kan inte kombineras med andra erbjudanden (t.ex. rabatter, kampanjer eller liknande).

 

Varmt välkommen till våra verkstäder!

KC MOTORS STOCKHOLM  |  SITEMAP

VÅRA BILAR

Våra kampanjer

Picanto

Rio

Venga

Soul

ceqe´d

ceed´d GT

pro_cee´d GT

cee´d SW

Carens

Optima

Sportage

Sorento

 

TJÄNSTEBILAR

Leasing Företag

Priser

BEGAGNADE BILAR

Bilar i lager

KONTAKTA OSS

Personal

Jobba hos oss

Hitta till oss