KC Motors är exklusiv återförsäljare av KIA i Stockholm och Malmö. Vi erbjuder försäljning och service genom tre anläggningar med ca 45 st medarbetare.

En av dessa är Lundqvist Bil i Norrtälje som senaste förvärv.

KC Motors är en del av Miklagruppen, som representerar några av världens mest högpresenterande varumärken, såsom Kia, BMW, MINI och Porsche. Miklagruppen har en omsättning på ca 6 Mdkr med ca 700 st medarbetare. Vårt syfte är att skapa unika kundupplevelser genom att vara märkbart bättre och överraskande annorlunda.

KC Motors växer och flyttar till nya, större lokaler i Danderyd

 

Nu söker vi dig som vill jobba hos oss!

 

Mekaniker

Som Fordonsmekaniker hos oss ingår du i ett team med duktiga tekniker och mekaniker som tillsammans arbetar för att kundernas krav och förväntningar infrias genom att utföra servicearbete av hög kvalitet.

 

Teamledare

Som Teamledare hos oss får du vara med att leda och motivera medarbetare för att skapa arbets- och kundglädje, och för att gemensamt nå våra uppsatta resultat- och kundservicemål.

 

Platschef

Som Platschef hos oss ansvarar du för hela bilaffären; försäljning och servicemarknad. Med din insats kommer vi att fortsätta växa och utvecklas med glada medarbetare och glada, återkommande kunder.

Lediga jobb

Vill du jobba hos oss?
Här hittar du lediga jobb just nu.

 

TÄBY/DANDERYD

 

Mekaniker. Läs mer >

 

Teamledare Reservdelar. Läs mer >

 

Platschef. Läs mer >

 

Servicechef. Läs mer >

 

NORRTÄLJE

 

 

MALMÖ

 

Fordonsmekaniker. Läs mer >

 

Teamledre Reservdelar. Läs mer >

 

Säljare. Läs mer >

JOBBA HOS OSS