FRÅN 204  900 KR

Nya Kia Sportage,
vår mest populära SUV

Slutar aldrig att förvåna

Från 269 900 kr

UPPLEV KIA SPORTAGE, BOKA PROVKÖRNING NU!

DESIGN – EN NJUTNING

FÖR ÖGAT

 • DINAMISK DESIGN

  Du gör intryck varje gång du sätter dig bakom ratten på nya Kia Sportage. Designad och tillverkad i Europa, men en iögonfallande sidoprofil, skulpterad, sportig front med den typiska Kia-grillen och kromade fönsterlister. Det djärva bakpartiet och de svepande bakljusen fulländar intrycket av stil och klass.

   

 • DJÄRV SUV-STIL

  Från framhuv till bagagelucka är nya Sportage full av designdrag typiska för en SUV. Som de högt positionerade LED-strålkastarna och den låga, vida grillen som ger fronten ett imponerande utseende och ett stabilt intryck. Svepande linjer och utmejslade drag skapar en dynamisk profil. Vid bakpartiet möter tydliga, svepande linjer de iögonfallande baklyktorna – det är en look du inte glömmer.

 • BELYSNING

  Toppmodern teknik för en avslappnad resa. Tack vare LED-strålkastarna (GT Line) är vägen framför dig alltid tydligt upplyst. Systemet för automatisk avbländning (HBA) upptäcker strålkastare och bakljus på bilar framför dig och slår av och på ditt heljus åt dig. De kraftfulla LED-baklyktorna (GT Line) ser till att du syns ordentligt i mörkret.

 • FINSLIPAD INTERIÖR

  Insidan av nya Kia Sportage är full av överraskningar. Påkostade materialval, lyxiga ytskikt och en omsorg om detaljer som både syns och känns. Den ergonomiska förarkabinen sätter föraren i centrum med alla reglage och all information på en armslängds avstånd. Allt för att du ska kunna fästa all uppmärksamhet på vägen.

ANSLUTNINGAR

 • UPPKOPPLADE TJÄNSTER FRÅN KIA

  Navigationssystemet inkluderar sju års kartuppdateringar och livetjänster. Du har också tillgång till Android Auto™ och Apple CarPlay™ så att du kan hålla dig uppkopplad och uppdaterad och samtidigt fokusera på vägen.

   

 • DJÄRV SUV-STIL

  All musik låter bättre i ett premium-ljudsystem som är perfekt anpassat till bilens inredning. Njut av en ljudupplevelse i absolut toppklass tack vare de åtta högtalarna och den innovativa mjukvaran som förbättrar ljudkvaliteten.

KOMFORT

 • FANTASTISK OMGIVNING

  Du kommer verkligen känna dig hemma i nya Kia Sportage, där maximal komfort och användarvänlighet möter behagliga premiummaterial. Det är kvalitet du både kan se och känna. Sidenmatta kromdetaljer och högglansiga inslag på precis rätt ställen lämnar ett minnesvärt intryck.

 • UTRYMME FÖR NJUTNING

  Det är verkligen inte trångt på insidan. Nya Kia Sportage bjuder både dig och alla dina passagerare på en verkligt bekväm resa. Den välplanerade kupén har luftiga dimensioner, baksäte som går att luta bakåt och mycket annat som gör nya Kia Sportage både rymlig och flexibel.

 • SÄTESVÄRME & RATTVÄRME

  Uppvärmbara säten och rattvärme är en självklarhet under kalla dagar i Norden. I Sportage är är både framsäten och yttre sittplatser i baksätet uppvärmbara.

 • GENERÖSA LASTUTRYMMEN

  Med baksätena helt uppfällda ryms 491 liter, med baksätena helt nedfällda ryms hela 1480 liter. Det är även praktiskt med fällbart baksäte som kan delas och fällas i 60/40.

 • NJUT AV VARJE BILRESA

  Nya Kia Sportage är utformad för att vara bekväm. Mer än bekväm, faktiskt. Den är utformad för att göra varje resa till en njutning. Med alla supersmarta funktioner gör Sportage livet enklare, vad sägs om t ex; nyckellöst system, Bluetooth®, elmanövrerad bagagelucka, rattvärme samt sätesvärme även i baksätet.

 • PANORAMAGLASTAK

  Det breda, tredelade soltaket ger nya Sportage en ännu rymligare känsla, samtidigt som det skänker svalka varma sommardagar. Panoramasoltak ingår beroende på utrustningspaket.

 • FÖRSTÄRKTA SUV-EGENSKAPER

  I nya Kia Sportage kan du njuta av känslan och frihet och full kontroll, oavsett väglag. Detta tack vare avancerade SUV-egenskaper som fyrhjulsdriften som hela tiden analyserar väglaget för bästa fäste på ojämna, lösa eller hala underlag och som hjälper till att stabilisera bilen vid kurvtagning.

 • OPTIMERADE MOTORER

  Nya Kia Sportage levereras med smarta motorer som imponerar. Bland valen finns den kraftfulla 1.6 T-GDi bensinmotorn, de två nya dieselmotorerna 1,6 CRDi och 1.0 CRDi EcoDynamics+ (Mildhybrid).

 • DUBBELKOPPLINGSLÅDA

  Utnyttja fördelarna från både manuella- och automatiska växellådor med den sjustegade dubbelkopplingslådan (DCT). Du kan nu få snabbare, mjukare acceleration, större kvickhet och bättre bränsleekonomi. Om du vill kan du även använda växelpaddlarna på ratten för att få en riktig racingkänsla.

 • NYA 2.0 CRDi EcoDynamics+ (MILDHYBRID)

  Det nya mild-hybridsystemet kombinerar vår 2.0 CRDi-Dieselmotor med ett 48-volts lithium-ion-batteri. Det sömlösa systemet återvinner energi under inbromsningar och bidrar med extra vridmoment under accelleration. Det här innovativa systemet ger dig både bättre bränsleekonomi och ännu större körglädje.

KÖRGLÄDJE

SÄKERHET

 • PROAKTIV HJÄLP

  Nya Kia Sportage är utrustad med en kamera som läser av skyltar längs med vägen för att hjälpa dig hålla reda på hastighetsbegränsningen. För att påminna dig syns hela tiden den aktuella hastighetsbegränsningen på instrumentpanelen. Samma kamera styr filövervakningssystemet som varnar dig, och till och med hjälper dig att styra tillbaka, om du skulle vara på väg över till en annan fil utan att först ha använt blinkers.

 • KAMERA MED 3600 -VY

  Tack vare fyra kameror med vidvinkel som sitter fram, bak och på bilens sidor så kan du se omgivningen runt bilen i fågelperspektiv när du parkerar eller kör under 15 km/h.

 • TRÖTTHETSVARNARE

  Trötthetsvarnaren hjälper dig att undvika att köra när du är trött eller distraherad genom att övervaka flera variabler som hur du använder ratt och blinkers, hur du accelererar och hur länge resan pågår. Om det verkar som om uppmärksamheten börjar brista så varnar den med ljud- och ljussignaler.

 • AUTOBROMS INKL FOTGÄNGARSKYDD

  Låt dig inte överraskas av några oväntade hinder. En radar på bilens främre stötfångare och en kamera på vindrutan söker hela tiden av omgivningen efter faror som fotgängare och andra bilar. Genom att varna och bromsa automatiskt hjälper systemet till att undvika eller mildra en kollision.

 • DÖDAVINKELVARNARE

  En radar övervakar sidorna och bakdelen på bilen, och du får varningar med både ljud och ljus om ett fordon skulle ligga i din döda vinkel. Även när du backar får du en varning om något närmar sig bilen.

 • ADAPTIV FARTHÅLLARE

  Den adaptiva farthållaren aktiveras genom kontroller på ratten och gör det enkelt att hålla önskad hastighet. Systemet håller koll både på hastigheten och avstånd till framförvarande fordon, så att du kan njuta av en enklare och mer avkopplande körupplevelse. Nya Kia Sportage accelererar, minskar hastigheten och till och med stannar beroende på hastigheten hos fordonet framför och håller hela tiden ett säkert avstånd.

GT LINE

– EN NJUTNING FÖR ÖGAT

 • DJÄRV OCH KRAFTFULL

  GT Line är en version med sportigare design och ännu mer utrustning. Attityden är kraftfull och djärv och matchar väl den person som inte är rädd att sticka ut.

 • KRAFTFULL EXTERIÖR

  Kia Sportage med utrustningspaketet ”GT Line” har en ännu sportigare framtoning. Här ingår exteriöra detaljer som dubbla synliga utblås, 19” aluminiumfälgar och dimljus i LED med iskubsformat.

 • SPORTIG INIFRÅN OCH UT

  Interiören i GT Line är minst sagt imponerande. Den D-formade läderratten ger en bra körkänsla med bra grepp och de snygga läderklädda sätena är både sköna och praktiska. Den pianolackerade mittkonsolen och aluminiumpedalerna är pricken över “i-et” i den sportiga kupén.

FÄRGER OCH FÄLGAR

CASA

WHITE

DELUXE

WHITE

SPARKLING

SILVER

CANYON

SILVER

LUNAR

SILVER

COPPER

STONE

PENTA

METAL

BLUE

FLAME

COSMOS

BLUE

INFRA

RED

BLACK

PEARL

16" ALUMINIUMFÄLGAR

17" ALUMINIUMLFÄLGAR

19" ALUMINIUMLFÄLGAR

GARANTIER

Hur kommer det sig att vi kan erbjuda våra kunder sju års nybilsgaranti när många av våra konkurrenter bara har två? Det är naturligtvis ingen slump, utan en konsekvens av att vi är oerhört noggranna och övervakar varje del av tillverkningsprocessen i våra fabriker. Nybilsgarantin är inte en försäkring som du behöver betala något extra för. Den gäller från fabrik och följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde, och förmodligen en bidragande anledning till att vi är det tredje mest sålda bilmärket till privatpersoner i Sverige.

(Källa: BilSweden, Jan-Aug 2015)