KIA PRESENTERAR:

HELT NYA SPORTAGE

Den fjärde generationen Kia Sportage gör entré i Sverige våren 2016. Och du kommer snart märka att det är en helt ny bil från grunden. Från den attraktiva nya designen till den nya avancerade tekniken och alla nya smarta funktioner. Nya Kia Sportage har stort fokus på såväl passagerarnas som medtrafikanternas säkerhet, något som märks i form av aktiva säkerhetslösningar som t.ex. autobroms och dödavinkelvarning.

Vårt europeiska designteam har verkligen ansträngt sig för att göra nya Kia Sportage ännu mer uttrycksfull och personlig. Nya Kia Sportage håller en ännu högre kvalitet, såväl exteriört som interiört. Kupén har fått högre komfort, bättre säkerhet och uppdaterade tekniska lösningar.

Tack vare nya, effektivare motorer och växellådor har även prestanda och effektivitet förbättrats. För första gången kommer nya Kia Sportage också vara tillgänglig i den sportiga GT Line-versionen.

VIDEOPRESENTATION

ETT YTTRE SOM VERKLIGEN

TAR FÖR SIG

 

Skillnad som både syns och känns.

Den nya designen har gett Kia Sportage en muskulösare och djärvare framtoning. Den skulpterade fronten med Kias typiska grill, ger nya Kia Sportage ett distinkt, sportigt utseende. Baktill skänker de eleganta baklysena i LED hela bilen en snygg avrundning.

Kupén har skapats med fokus på varje detalj, där material med hög kvalitet genomgående använts för en behaglig upplevelse. Nya Kia Sportage bjuder på utmärkt komfort och är en positiv upplevelse för såväl passagerare som förare. De smarta lösningarna är naturligtvis på plats i form av b.la. rattvärme, sätesvärme även i baksätet och JBL ljudsystem med baslåda.

DE SMARTA LÖSNINGARNA SOM

DU KOMMER ATT ÄLSKA

 

Både körglädje och ökad säkerhet med
den senaste tekniken.

BRÄNSLEFÖRBRUKNING

OCH CO2-VÄRDEN

2.0 Diesel, Manuell växellåda,

CO2: 154 g/km.

Bränsleförbrukning (l/100 km):

Blandad: 5.9; Stads: 7.1; Landsväg: 35.2

2.0 Diesel, Automatisk växellåda,

CO2: 166 g/km.

Bränsleförbrukning (l/100 km):

Blandad: 6.3; Stads: 7.9; Landsväg: 5.3

1.7 Diesel, Manuell växellåda,

CO2: 119 g/km.

Bränsleförbrukning (l/100 km):

Blandad: 4.6; Stads: 5.4; Landsväg: 4.1

1.6 Bensin, Manuell växellåda,

CO2: 156 g/km.

Bränsleförbrukning (l/100 km):

Blandad: 6.7; Stads: 8.6; Landsväg: 5.6

LUGN OCH RO MED

7 ÅRS NYBILSGARANTI

Hur kommer det sig att vi kan erbjuda våra kunder sju års nybilsgaranti när många av våra konkurrenter bara har två? Det är naturligtvis ingen slump, utan enA av att vi är oerhört noggranna och övervakar varje del av tillverkningsprocessen i våra fabriker. Nybilsgarantin är inte en försäkring som du behöver betala något extra för. Den gäller från fabrik och följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde, och förmodligen en bidragande anledning till att vi är det tredje mest sålda bilmärket till privatpersoner i Sverige.

(Källa: BilSweden, Jan-Aug 2015)