FRÅN 204  900 KR

Sportage

1.6T-GDi 177 HK DCT7 AWD GT LINE

REK. CA. PRIS FRÅN 329.900 KR

 

Kampanjpris från: 289.900 kr

FÖRMÅNSVÄRDE FRÅN 1.771 KR/MÅN

UPPLEV KIA SPORTAGE, BOKA PROVKÖRNING NU!

DESIGN – EN NJUTNING

FÖR ÖGAT

 • SKILLNAD SOM BÅDE SYNS OCH KÄNNS

  Kupén är tillverkad med stort fokus på varje detalj, och med material av hög kvalitet och behaglig finish. Sportage har skön komfort och är bekväm för både passagerare och förare. Vad sägs om t ex rattvärme, sätesvärme även i baksätet och JBL ljudsystem med baslåda?

   

 • PRODUCERAD I EUROPA, FÖR EUROPA

  Helt nya Kia Sportage överträffar garanterat dian förväntningar. En SUV med snyggare design, mer teknik och fler smarta funktioner som ger dig både suverän komfort och hög säkerhet. Detta är vår mest sålda SUV, utformad och tillverkad i Europa, för Europa.

 • EN NJUTNING FÖR ÖGAT

  Den distinkta yttre designen har en muskulös och djärv framtoning. Den skulpterade fronte med Kias typiska grill, ger Sportage ett synnerligen sportig utseende. De eleganta bakljusen i LED ger bilen en snygg avrundning och lämnar ingen oberörd.

FÖRARASSISTANS – TEKNIK SOM UNDERLÄTTAR

 • SMART SJÄLVPARKERINGSSYSTEM

  Fickparkering i stadsmiljö är något många undviker. Det smarta parkeringssystemet i nya Kia Sportage hjälper dig både med att hitta en ledig parkeringsficka och att parkera åt dig. Inte nog med det, systemet kommer även hjälpa dig att lämna parkeringsfickan på ett säkert sätt. Systemet levereras endast i kombination med automatlåda.

   

 • TFT LCD-SKÄRM

  All information du behöver presenteras på en 4,2" TFT LCD-skärm. Här hittar du bl a färddator, däcktrycklarm och körinstruktioner från navigationssystemet.

 • BACKKAMERA

  Backkameran underlättar vid parkering och hjälper dig att upptäcka föremål bakom bilen.

 • JBL LJUDSYSTEM

  Med 8 högtalare och avancerad Clari-Fi® teknik, vilken förbättrar ljudkvaliteten på MP3-filer samt ger HD-ljud.

 • BLUETOOTH

  I nya Kia Sportage kan du fortsätta vara ansluten, även när du färdas i bilen. Tack vare Bluetooth® kan du enkelt ringa upp eller svara i mobilen samt spela upp dina lagrade spellistor.

 • TOMTOM NAVIGATIONSSYSTEM

  Vårt nya navigationssystem med TomTom-tjänster tar tillförlitlig vägledning till nästa nivå. Systemet är precist och erbjuder information mer lättillgängligt än någonsin. Navet i TomTom-systemet är en WiFi-enhet som ansluter bilens navigationssystem till Internet via din smartphone.

ANSLUTNINGAR – UPPKOPPLAD & I FULL KONTROLL

KÖRGLÄDJE – NJUT AV VARJE RESA

 • MOTOR OCH VÄXELLÅDA

  Motorer och växellådor designade för att leverera både god prestanda och bra funktionalitet. Nya Sportage kan just nu fås med 2.0 dieselmotor med 184 hk. Välj mellan manuell- eller automatlåda. Oavsett vad du väljer, kan du vara säker på en smidig och bränsleeffektiv körning.

 • AWD, FYRHJULSDRIFT

  Fyrhjulsdriften (AWD) övervakar kontinuerligt körförhållandena för att bibehålla bästa väggrepp på ojämna, lösa eller hala ytor. AWD bidrar även till förbättrad stabilitet vid kurvtagning.

GT LINE – DEN SPORTIGA VERSIONEN

 • KRAFTFULL EXTERIÖR

  Nya Kia Sportage med utrustningspaketet "GT Line" har en ännu sportigare framtoning. Här ingår exteriöra detaljer som dubbla synliga utblås, 19" aluminiumfälgar och dimljus i LED med iskubsformat.

   

 • SPORTIG INIFRÅN OCH UT

  Interiören i GT Line är minst sagt imponerande. Den D-formade läderratten har en alldeles suverän känsla och de snygga läderklädda säterna är både sköna och praktiska. Den pianolackerade mittkonsolen och aluminiumpedalerna är pricken över "i-et" i den sportiga kupén.

FÄRGER OCH FÄLGAR

INFRA

RED

SPARKLING

SILVER

DELUXE

WHITE

SAND

TRACK

DARK GUN

METAL

PLANET

BLUE

BLACK

PEARL

CASSA

WHITE

SIRIUS

SILVER

16" ALUMINIUMFÄLGAR

Finns i ACTION

19" LÄTTMETALLFÄLGAR

(FABRIKSMONT)

Finns i ACTION, KOMFORT

LUGN OCH RO MED

7 ÅRS NYBILSGARANTI

Hur kommer det sig att vi kan erbjuda våra kunder sju års nybilsgaranti när många av våra konkurrenter bara har två? Det är naturligtvis ingen slump, utan enA av att vi är oerhört noggranna och övervakar varje del av tillverkningsprocessen i våra fabriker. Nybilsgarantin är inte en försäkring som du behöver betala något extra för. Den gäller från fabrik och följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde, och förmodligen en bidragande anledning till att vi är det tredje mest sålda bilmärket till privatpersoner i Sverige.

(Källa: BilSweden, Jan-Aug 2015)