FRÅN 165 900 KR

VENGA

1.4 CRDi ADVANCE REK. CA. PRIS FRÅN 180.900 KR

 

Kampanjpris från: 165.900 KR

UPPLEV KIA VENGA, BOKA PROVKÖRNING NU!

KOMFORT – KÖRGLÄDJE TILL

ETT RIMLIG PRIS

 • NÄST MEST SÅLDA I KLASSEN

  Kia Venga är Sveriges näst mest sålda mini MPV år 2014 (källa: Bil Sweden), den är utvecklad, konstruerad och tillverkad i Europa och erbjuder en blandning av stil, praktiska funktioner och prestanda unikt för bilar i detta segment.

 • RATTVÄRME

  Gör dina händer härligt varma under den kalla och mörka årstiden.

  Kör tryggt och håll båda händerna på ratten, även

  när det är kallt. Ingår i Komfortpaketet.

 • KÖRGLÄDJE

  Kia Venga erbjuder en smak av vardagslyx, med en rad finesser som höjer både körglädje och säkerhet.

DESIGN – DESIGNAD OCH

BYGGD I EUROPA

 • EXTERIÖR DESIGN

  Med uppdaterad grill och kilformad sidolinje har man skapat ett djärv uttryck. Här lyfter de främre dimljusen designen ytterligare, och pricken över "i-et" är den Kia-typiska grillen samt de nydesignade aluminiumfälgarna.

 • LITEN MEN STOR

  Designen följer den senaste trenden "en liten bil med stora utrymmen". Denna halvkombi har tilldelats det prestigefyllda "iF Product Design Award" för konstruktionskvalitet, utförande, innovation och miljövänlighet.

 • INTERIÖR DESIGN

  Kia Vengas interiör kännetcknas av sofistikerad europeisk design med fokus på varje detalj.

  Förarmiljön är ergonomiskt utformad med bl a justerbar ratt och justerbart förarsäte.

SÄKERHET – TRYGG

OCH INTELLIGENT

 • BROMSAR OCH STABILITET

  Kia Venga är utrustad med låsningsfria bromsar (ABS) och panikbromssystem (BAS) som säkerställer rätt bromskraft vid hastiga inbromsningar.

  Tillsammans med servostyrningen ser systemet för stabilitetshantering (VSM) till att hålla bilen på vägen vid inbromsningar i kurvor.

 • OMGIVEN AV SÄKERHETSDETALJER

  Designen följer den senaste trenden "en liten bil med stora utrymmen". Denna halvkombi har tilldelats det prestigefyllda "iF Product Design Award" för konstruktionskvalitet, utförande, innovation och miljövänlighet.

TEKNIK – MYCKET ATT UPPTÄCKA

 • LJUDANLÄGGNINGEN

  I Venga kan du räkna med en hög standard, det inkluderar så klart även ljudanläggningen med 6 högtalare. Här kan du spela dina favoritlåtar på CD-spelare eller via externa enheter som kan kopplas till AUX-ingången.

 • HÖG UTRUSTNINGSNIVÅ

  Kia Venga erbjuder en smak av vardagslyx, med en rad finesser som höjer både körglädje och säkerhet, t ex: farthållare, luftkonditionering, rattvärme, elfönsterhiss med klämskydd och kylbart handsfack.

FÄRGER OCH FÄLGAR

PEGASOS SILVER

SAND

TRACK

DARK GUN

METAL

SPACE

BLUE

BLACK

PEARL

SPARKLING

SILVER

CASA

WHITE

INFRA

RED

15" STÅLFÄLGAR

195/65R15

Finns i Action

16" ALUMINIUFÄLGAR

205/55R16

Finns i Komfort

LUGN OCH RO MED

7 ÅRS NYBILSGARANTI

Hur kommer det sig att vi kan erbjuda våra kunder sju års nybilsgaranti när många av våra konkurrenter bara har två? Det är naturligtvis ingen slump, utan enA av att vi är oerhört noggranna och övervakar varje del av tillverkningsprocessen i våra fabriker. Nybilsgarantin är inte en försäkring som du behöver betala något extra för. Den gäller från fabrik och följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde, och förmodligen en bidragande anledning till att vi är det tredje mest sålda bilmärket till privatpersoner i Sverige.

(Källa: BilSweden, Jan-Aug 2015)