BOKA

PROVKÖRNING

T Ä B Y

M A L M Ö

RIO - SNYGG SMÅBIL MED

HÖG STANDARD

VIDEOPRESENTATION

Dynamisk design, bra prestanda, med en rymlig och snygg interiör. Kia Rio är en ekonomisk småbil som har väckt uppmärksamhet tack vare sin snygga design.

 

Den här dynamiska halvkombin är inte bara snygg: här får du komfort och utrustning på en högre nivå än vanligt i den här klassen. Bränsleförbrukningen är låg och koldioxidutsläppen börjar på 119g/km. Lägg sedan till vår unika 7-åriga nybilsgaranti och man kan lätt förstå att bilen väcker beundran.

 

Rio bjuder på bekväm och praktisk körning samt har kvalitet och utrustning i premiumklass. Vad sägs om t ex rattvärme, AC, fjärrstyrt centrallås, färddator och elhissar – allt ingår som standard! Du kommer trivas direkt i din Rio. Våra designers har skapat en luftig och rymlig interiör med genomgående förstklassiga material. Ergonomiskt formade säten ger kroppen det stöd den behöver, medan instrumentpanelen förmedlar en känsla av lyx.

 

Vi beskriver Rio som maximal körglädje till ett rimligt pris. Välj mellan två bensinmotorer, med 85 alternativt 109 hästkrafter. Motorerna är bränsleeffektiva och tillsammans med optimerad aerodynamik samt kiseldäck, förstärks bränsleekonomin ytterligare genom minskad vägfriktion.

KOMFORT – KÖRGLÄDJE TILL ETT RIMLIG PRIS

DESIGN – MED KÄNSLA FÖR DETALJER

TEKNIK – EN BIL ATT TRIVAS I

FÄRGER

FÄLGAR

BRÄNSLEFÖRBRUKNING OCH CO2 VÄRDEN

LUGN OCH RO MED 7 ÅRS NYBILSGARANTI

Hur kommer det sig att vi kan erbjuda våra kunder sju års nybilsgaranti när många av våra konkurrenter bara har två? Det är naturligtvis ingen slump, utan en konsekvens av att vi är oerhört noggranna och övervakar varje del av tillverkningsprocessen i våra fabriker. Nybilsgarantin är inte en försäkring som du behöver betala något extra för. Den gäller från fabrik och följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde, och förmodligen en bidragande anledning till att vi är det tredje mest sålda bilmärket till privatpersoner i Sverige.

(Källa: BilSweden, Jan-Aug 2015)

SÄKERHET – SÄKERHETEN FRÄMST

FÄRGER OCH FÄLGAR

Välkommen till KIA i Täby, Norrtälje & Malmö