Välkommen till KIA i Danderyd, Norrtälje & Malmö

Kia Sportage, vår mest populära SUV

Näst mest sålda SUV i sin klass och finns i flera versioner samt med AWD

Från 204 900 kr

BOKA

PROVKÖRNING

DANDERYD

NORRTÄLJE

M A L M Ö

GT LINE – DEN SPORTIGA VERSIONEN

KRAFTFULL EXTERIÖR

SPORTIG, INIFRÅN OCH UT

Nya Kia Sportage med utrustningspaketet "GT Line" har en ännu sportigare framtoning. Här ingår exteriöra detaljer som dubbla synliga utblås, 19" aluminiumfälgar och dimljus i LED med iskubsformat.

Interiören i GT Line är minst sagt imponerande. Den D-formade läderratten har en alldeles suverän känsla och de snygga läderklädda säterna är både sköna och praktiska. Den pianolackerade mittkonsolen och aluminiumpedalerna är pricken över "i-et" i den sportiga kupén.

DESIGN – EN NJUTNING FÖR ÖGAT

FÖRARASSISTANS – TEKNIK SOM UNDERLÄTTAR

ANSLUTNINGAR – UPPKOPPLAD & I FULL KONTROLL

KÖRGLÄDJE – NJUT AV VARJE RESA

MOTOR OCH VÄXELLÅDA

AWD, FYRHJULSDRIFT

Motorer och växellådor designade för att leverera både god prestanda och bra funktionalitet. Nya Sportage kan just nu fås med 2.0 dieselmotor med 184 hk. Välj mellan manuell- eller automatlåda. Oavsett vad du väljer, kan du vara säker på en smidig och bränsleeffektiv körning.

Fyrhjulsdriften (AWD) övervakar kontinuerligt körförhållandena för att bibehålla bästa väggrepp på ojämna, lösa eller hala ytor. AWD bidrar även till förbättrad stabilitet vid kurvtagning.

FÄRGER OCH FÄLGAR

FÄRGER

FÄLGAR

BRÄNSLEFÖRBRUKNING OCH CO2 VÄRDEN

LUGN OCH RO MED 7 ÅRS NYBILSGARANTI

Hur kommer det sig att vi kan erbjuda våra kunder sju års nybilsgaranti när många av våra konkurrenter bara har två? Det är naturligtvis ingen slump, utan en konsekvens av att vi är oerhört noggranna och övervakar varje del av tillverkningsprocessen i våra fabriker. Nybilsgarantin är inte en försäkring som du behöver betala något extra för. Den gäller från fabrik och följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde, och förmodligen en bidragande anledning till att vi är det tredje mest sålda bilmärket till privatpersoner i Sverige.

(Källa: BilSweden, Jan-Aug 2015)

ERBJUDANDE KIA SPORTAGE

KC MOTORS STOCKHOLM  |  SITEMAP

KONTAKTA OSS

Personal

Jobba hos oss

Hitta till oss