Välkommen till KIA i Danderyd, Norrtälje & Malmö

VARFÖR KIA?

En värld med många fördelar

 

Det finns så många anledningar att köpa en Kia - och listan med argument växer ständigt: Prisbelönt design, modern teknik, hög säkerhet, brett modellutbud, låg ägandekostnad och en marknadsledande 7-årig nybilsgaranti från fabrik.

Vilka är Kia?

 

Kia Motors tillsammans med systerföretaget Hyundai är en av världens största biltillverkare. Kia har 10 fabriker, varav en finns i Zilina, Slovakien. Det är en av Europas modernaste och utmärker sig, liksom Kias andra fabriker, genom att producera bilar med mycket hög kvalitet.

Med fokus på miljön

 

På Kia Motors bryr vi oss. Sedan 2009, när vi lanserade EcoDynamics, har vi fokuserat på utveckling av ny teknologi och motorer som drivs med alternativa bränslen. Just nu förändrar vi vår produktion för att höja återvinningsgraden och minska våra restprodukter. Samtidigt använder vi oss mer av miljövänliga material.

Framgångsrikt designkoncept

Avancerad teknologi

 

Kia erbjuder den senaste tekniken inom många områden, och många finesser ingår som standard även i de mindre bilarna. Som en del i vårt omfattande miljöarbete, erbjuder vi även el- och hybridbilar.

Ökad komfort och säkerhet

 

Upptäck Kias smarta funktioner som underlättar både din vardag och fritid. Några exempel; autobroms, smart självparkeringssystem, filövervakningssystem och TomTom-navigation med internetuppkoppling.

 

 

Upptäck "DRIVE WiSE"

 

Våra olika system för förarassistans benämns sammantaget med ”DRIVE WiSE”. Dessa innovativa system fokuserar på ökad säkerhet och komfort. Här ingår funktioner som t ex autobroms, filövervakningssystem och dynamiska kurvljus.

Alternativa bränslen

 

Elbil eller hybrid, Kia har alternativet för dig. Kia Soul EV är en elbil med djärv design och hög komfort. Kia Niro och Optima Plug-in är två olika hybrider som stärker Kias ”gröna” bilfamilj.

 

 

Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik

När en ny Kia rullar ut från fabriken är det en unik bil som ser dagens ljus. Varje del av tillverkningsprocessen är noggrant övervakad. Detta är förmodligen en av hemligheterna till att Kia är ett av de bilmärken som har minst maskinskador i Sverige*. Faktum är att vi är så petiga i tillverkningen att vi ger våra bilar hela sju års nybilsgaranti från fabrik. Vår garanti ska inte likställas med olika försäkringslösningar som erbjuds i branschen. I dessa står oftast ett försäkringsbolag som garant för eventuella garantiåtaganden och villkoren är ofta fler och mer komplicerade än en fabriksgaranti.

 

Nybilsgarantin är alltså ingen försäkring som du betalar extra för, den gäller från fabrik och är knuten till bilen även om den byter ägare. Detta betyder att andrahandsvärdet är högre då det ofta är garanti kvar på en bil från Kia, om du skulle vilja sälja den vidare efter några år.

Högst andrahandsvärde och låg total ägandekostnad

Kia cee’d har det högsta andrahandsvärdet av de tio mest sålda bilarna i Sverige, enligt Autouncle som gjort en sammanställning. Dessutom har bilpriser.se, i en sammanställning beställd av Teknikens värld i en sammanställning beställd av Teknikens värld, kommit fram till att Kia cee’d sportswagon diesel har lägst värdeminskning i sin klass. Och en jämförelse visar att Kia är snällast mot plånboken när det gäller den totala ägandekostnaden. I en artikel från Dagens Industri vågar man till och med utmana devisen att nya bilar rasar mycket snabbt i värde, och att begagnat då skulle vara smartaste köpet.

(Källa: bilpriser.se)

 

Det finns dessutom en hög efterfrågan på begagnade Kia cee’d. Modellen ligger på andra plats när man bedömer omsättningshastighet, det vill säga minst antal dagar från det att bilen kom in i bilförsäljarens lager tills att den såldes vidare.

KC MOTORS STOCKHOLM  |  SITEMAP

VÅRA BILAR

Våra kampanjer

Picanto

Rio

Venga

Soul

ceqe´d

ceed´d GT

pro_cee´d GT

cee´d SW

Carens

Optima

Sportage

Sorento

 

TJÄNSTEBILAR

Leasing Företag

Priser

BEGAGNADE BILAR

Bilar i lager

KONTAKTA OSS

Personal

Jobba hos oss

Hitta till oss