Välkommen till KIA i Danderyd, Norrtälje & Malmö

Nya Kia Rio – En halvkombi att beundra

Dynamisk halvkombi med fin komfort och hög säkerhet.

 

Från 165 900 kr

BOKA

PROVKÖRNING

DANDERYD

NORRTÄLJE

M A L M Ö

KIA VENGA -

EN MÅNSIDIG BEGÅVNING

Kia Venga är Sveriges näst mest sålda mini MPV år 2013 (källa: Bil Sweden), den är utvecklad, konstruerad och tillverkad i Europa och erbjuder en blandning av stil, praktiska funktioner och prestanda unikt för bilar i detta segment. Dess mångsidighet och kompakta mått går hem även hos de mest anspråksfulla förarna. Modellen har tilldelats det prestigefyllda ”iF product design award” för konstruktionskvalitet, utförande, innovation och miljövänlighet.

 

Venga är ritad av Kias Europeiska formgivarteam i Frankfurt. Designen följer den senaste trenden ”en liten bil med stora utrymmen”. Genom att Venga är byggd lite mer på höjden, jämfört med andra bilar, är kupén rymlig och det är gott om plats för bagage. Tack vare bilens kompakta mått, den smidiga styrningen och den lilla vändcirkeln är den både lättmanövrerad och lättkörd.

 

Eftersom Venga är relativt hög är både sitthöjden och benutrymmet i baksätet mycket bra. Till den fina åkkomforten bidrar också det justerbara baksätet, som går att flytta 130 mm framåt/bakåt. Lutningen på ryggstödet kan också ändras.

 

Modellen byggs i Europa i en av världens modernaste bilfabriker. Moderna och rationella tillverkningsmetoder samt komponenter valda med omsorg, gör att det är bilar med mycket hög kvalitet som rullar ut från fabriken. Därför är nybilsgarantin hela 7 år.

KOMFORT – KÖRGLÄDJE TILL ETT RIMLIG PRIS

DESIGN – DESIGNAD OCH BYGGD I EUROPA

SÄKERHET – TRYGG OCH INTELLIGENT

TEKNIK – MYCKET ATT UPPTÄCKA

FÄRGER OCH FÄLGAR

FÄRGER

FÄLGAR

BRÄNSLEFÖRBRUKNING OCH CO2 VÄRDEN

LUGN OCH RO MED 7 ÅRS NYBILSGARANTI

Hur kommer det sig att vi kan erbjuda våra kunder sju års nybilsgaranti när många av våra konkurrenter bara har två? Det är naturligtvis ingen slump, utan en konsekvens av att vi är oerhört noggranna och övervakar varje del av tillverkningsprocessen i våra fabriker. Nybilsgarantin är inte en försäkring som du behöver betala något extra för. Den gäller från fabrik och följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde, och förmodligen en bidragande anledning till att vi är det tredje mest sålda bilmärket till privatpersoner i Sverige.

(Källa: BilSweden, Jan-Aug 2015)

ERBJUDANDE KIA VENGA